tirsdag den 15. april 2008

Referat af Verdensborgermøde d. 15.04.08

Referat af Verdensborgermøde d. 15.04.08

1. Monika er kommet med et forslag til et kommissorium for et evt. fremtidigt balanceakt-udvalg. Det var Thorsteins ide at danne et udvalg der skulle arbejde videre med balanceakten. Der drøftes hvorvidt det er en god ide at nedsætte et sådant udvalg, eller om vi skal forsøge at arbejde os en anden vej.

Muligheder der er blevet nævnt:

Drop Balanceakten

Dan stormødeindstillinger til helt konkrete ændringer på skolen - ingen værdiforslag.

Husk at samarbejd med ledelsen

Forslag til værdierklæring ala Kbh's Unis manifest på stormødet.

Gå med i et udvalg som ledelsen ønsker det, og håb på det bedste der kan komme ad den vej

Arbejd mere målorienteret med de konkrete personer der er berørt af de ændringer vi ønsker.

Udarbejd kommissorium til en anden type udvalg end et balanceakt-udvalg.


Vi beslutter os for at arbejde i retningen af at få et stormødenedsat grønt udvalg. Mathias påtager sig at udarbejde et udkast til et sådant kommissorium, så vi har noget at diskuttere på plads næste gang. Vi skal på stormødet igen meget snart med forslaget.

Desuden skal vi lave en liste / idebank over konkrete ændringsforslag til stormødet. Jesper O.A. vil gerne stå for at indsamle ideer.


2. Erik melder tilbage fra et eller andet. Jeg er vidst ikke den hurtigste knallert på havnen lige nu, fyld selv ud Erik.

3. Monica gør opmærksom på forslag til et oplæg / workshop som vi kan tilbyde på Europæisk Social Forum. Det kan læses og hun vil meget gerne have noget respons, som vi kan arbejde videre med.

Ingen kommentarer: